Nazywam się Anna Tomczyk

Jestem dietetykiem nie tylko zawodowo. Mogę śmiało powiedzieć, że jedzenie jest moją pasją. Dzięki temu masz pewność, że to, co przygotuję będzie nie tylko zdrowe, ale też przepyszne!

Swoje działania dostosowuję do Ciebie. Chcesz, aby gotowanie zajmowało Ci jak najmniej czasu? Nie ma sprawy! Nie lubisz buraków, ale za to kochasz od czasu do czasu przegryźć ciasto? Wpiszę to w Twój jadłospis.

W swojej pracy pomagam osobom, które:

  •  Cierpią na różne jednostki chorobowe.

    Masz insulinooporność? Cierpisz na chorobę Hashimoto? A może właśnie zdiagnozowano u Ciebie Zespół Jelita Drażliwego i nie wiesz jak się zabrać za dietę lowFODMAP? Napisz do mnie, a wspólnie rozwiążemy Twój problem.
     
  • Chcą ograniczyć/wykluczyć mięso.

    Chcesz pomóc sobie i środowisku, przechodzisz na dietę roślinną, ale czujesz się coraz gorzej, bo jesz tylko sałatę i twaróg? Daj znać, pokażę Ci jak jedząc mniej mięsa można przygotowywać sycące posiłki.
     
  • Chcą zrzucić zbędne kilogramy lub ich nabrać.

    Myślisz o tym, żeby schudnąć, ale nie możesz się zebrać w sobie? Napisz, pomogę!
     
  • Chcą poczuć się lepiej.

    Chcesz zmienić nawyki, ale samemu jest Ci ciężko? Ciągle czujesz zmęczenie i nie wiesz dlaczego? Lepsze jedzenie, to lepsze odżywienie, więc dlaczego by nie spróbować?
     
  • Są na początku macierzyństwa lub planują je.

    Podczas zajęć w szkole rodzenia opowiadam o żywieniu w ciąży, po porodzie, w trakcie rozszerzania diety dziecka. Rozwiewam mity żywieniowe, więc będziesz już wiedzieć, jakich porad teściowej unikać. 🙂


Zalecenia i jadłospisy przygotowuję w oparciu o najnowsze wytyczne, uczestniczę w kursach i szkoleniach, masz więc pewność, że wszystkie podejmowane działania są bezpieczne i potwierdzone badaniami.

Dzięki stopniu licencjata ukończonym na Uniwersytecie Medycznym w Łodzi i stopniu magistra na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu, łączę wiedzę medyczną z podejściem praktycznym, co pozwala mi lepiej zrozumieć Twój problem.